ممنوعیت سفر مقامات نظامی عالی‌رتبه آمریکا به تل‌آویو

منابع رسانه‌ای امروز گزارش دادند که پنتاگون سفر مقامات نظامی عالی‌رتبه آمریکایی به اراضی اشغالی فلسطین را از سه‌شنبه آینده ممنوع کرده است.

به گزارش مشرق، رسانه‌های اسرائیلی، امروز (شنبه، ۴ نوامبر)، در بیست‌و نهمین روز جنگ غزه، گزارش دادند که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به طرف‌های نظامی عالی‌رتبه درباره هرگونه سفر به اراضی اشغالی فلسطین هشدار داد و از اجرای ممنوعیت این امر از سه‌شنبه آینده خبر دادند.

المیادین با انتشار این خبر نوشت؛ پنتاگون از سفر طرف‌های عالی‌رتبه نظامی آمریکایی به اراضی اشغالی فلسطین جلوگیری می‌کند و اعضای کنگره آمریکا را نیز از انجام چنین سفری در شرایط کنونی برحذر می‌دارد.

بنا بر این گزارش، وبگاه اسرائیلی «ynet» با استناد به گزارش برخی رسانه‌های آمریکایی نوشت که این موضوع از سه‌شنبه آینده اجرایی خواهد شد اما این ممنوعیت شامل «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، اعضای کابینه او، رئیس ستاد مشترک آمریکا و جانشین او نمی‌شود.

این در حالی است که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، روز گذشته برای سومین بار از زمان آغاز نبرد «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر گذشته، به اراضی اشغالی فلسطین سفر کرده است.

در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی، جنبش مقاومت اسلامی حماس در هفتم اکتبر(۱۵ مهر) عملیات «طوفان الاقصی» را آغاز کرد. این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود . مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در روزهای اخیر به اوج خود رسیده است و بنابر آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای غزه در حملات رژیم صهیونیستی بیش از ۹ هزار نفر است که بسیاری از آن‌ها زن و کودک هستند.

بر اساس این گزارش، «آمریکایی‌ها می‌ترسند که وارد یک نبرد منطقه‌ای شوند که آن را نمی‌خواهند. لذا می‌خواهند که به اینجا (اراضی اشغالی) بیایند و به اسرائیل بگویند: مواظب باشید، شما در مسیر درستی نیستید و برای همیشه زمان ندارید».

در چنین شرایطی، رژیم صهیونیستی همچنان بر ضرورت ادامه جنگ با هدف ادعایی نابودی حماس، تاکید دارد، امری که با مخالفت برخی طرف‌های آمریکایی نیز همراه است زیرا می‌گویند که برای برنامه‌ای که رژیم صهیونیستی می‌خواهد در غزه عملی کند، متقاعد نشده‌اند.

رژیم صهیونیستی با اذعان به این امر که قادر به اداره نوار غزه نیست، گزینه‌های مختلفی را طرح می‌کند و مدعی است که پس از نابودی حماس، یک نیروی حافظ صلح در غزه مستقر شود یا این منطقه تحت نظارت موقت سازمان ملل قرار گیرد. گزینه‌هایی که از نظر آمریکا، ناپخته و غیرقابل اجرا در شرایط کنونی است.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس